Певицата Белослава бе хваната да шофира в нетрезво състояние и явно

...
Певицата Белослава бе хваната да шофира в нетрезво състояние и явно
Коментари Харесай

Иво Танев посече пияната Белослава след ареста й

Певицата Белослава бе хваната да кара в нетрезво състояние и очевидно е попаднала на съзнателни служители на реда, които не са се възползвали от нейната популярност или взимане на подкуп. Вместо това са си изпълнили дълга и са я арестували. 

Била е спряна от патрул на бул. " Ал. Пушкин ", малко преди " Княжево ".  Тя е излязла от денонощен магазин, а полицейските чиновници тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1, 2 промила алкохол.

Иво Танев реши да даде позицията си обществено и съсече певицата с коментара си. " Дали Белослава е хваната да кара след приложимост на алкохол или щерка ми е без значение! Нека се приложи цялата тежест на закона! Без никаква опция да се избегне това. И да продължи да прави прелестната си музика ", разяснява той. 

Коментарът му отприщи сериозна полемика в обществените мрежи. Някои го упрекват, че приказва празни приказки и в случай че в действителност на мястото на Белослава беше щерка му нямаше да приказва по този метод. 

Факт е, че известните персони би трябвало да бъдат даже по-внимателни от елементарните хора, защото служат за образец. Но все по-често се случва известните персони да газят закона. Припомняме за арестите на артиста Явор Бахаров и готвачът Андре Токев. А кой знае какъв брой още има, които са се отървали невредими.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР